Steigerhouten meubelen worden kant en klaar geleverd

Alle meubelen worden speciaal voor jou kant en klaar in twee of drie stukken (verschilt per meubelstuk) geleverd. Alle meubelen worden van nieuw steigerhout gemaakt en worden onbehandeld opgestuurd. Mega Sfeermakers beschikt over een eigen meubelzagerij en heeft daarom altijd alle steigerhouten meubelen op voorraad. 

Eigen zagerij & meubelmakerij in steigerhout

Met meer dan 25 jaar ervaring bieden we onze kennis en ervaring aan om uw optimaal van dienst te kunnen zijn. Inmiddels hebben we de afgelopen jaren ook de uitdaging gevonden in het maken van mooie en soms bijzondere buiten meubels van steigerhout.

Als ambachtelijke meubelmakers zorgen we ervoor dat elk steigerhout meubelstuk wat we maken, of helpen te maken, een uniek exemplaar is.

Ons team van vakmensen helpt en adviseert u graag over de vele mogelijkheden die wij bieden zonder enige verplichting.

Opslag van steigerhout
Steigerhout pallets

Ruim assortiment

Heeft u grotere plannen in of rondom uw woning of bedrijf neem dan contact met ons op om ter plaatse de mogelijkheden te bespreken. Dankzij onze jarenlange ervaring in complexere en grotere projecten kunnen we vaak oplossingen aandragen. Wenst u een woning, horeca, winkel of kantoor in te richten met steigerhout of eiken interieurs en meubels dan bent u bij ons op het beste en juiste adres.

Heeft uw een idee of eigen wens vul dan ons contact formulier in. Klik op de onderstaande knop.

Maatwerk
Magazijn steigerhouten bank_1
Magazijn steigerhouten bank_2