Steigerhout in diverse kleuren

Steigerhouten beits verfpotten

Naast het ruime assortiment steigerhouten meubelen verkopen wij onze meubelen in diverse kleuren. Ons assortiment is hierdoor dus nog gevarieerder dan andere aanbieders. Wij bieden al onze meubelen aan in 8 verschillende kleuren. De verschillende kleurstalen zijn hierboven weergegeven. De uitstraling van onze meubelen kunnen zo per kleur dus erg verschillen. Wilt u bijvoorbeeld een heel strak interieur of juist een warm ogend interieur. Dit is allemaal in te vullen met de verschillende kleuren. U kunt zelf via deze link verf/beits aankopen voor uw steigerhout. Daarnaast kunnen wij uw steigerhouten meubels die u bij ons aankoopt voor u een kleur geven tegen een meerprijs, daarvoor dient u contact info@megasfeermakers.nl) met ons op te nemen.

1. Rots grijs

Als eerst hebben wij de kleur rots grijs voor u. Dit is een mooie donkere kleur. Het feit dat het een donkere kleur is maar geen zwart geeft uw interieur net een wat warmere sfeer. Daar waar zwart snel al heel strak wordt, geeft deze kleur net dat extra beetje warmte aan uw interieur.

2. White Wash

Als tweede hebben wij de kleur white wash. Deze kleur geeft een wat meer landelijke stijl. Ook deze kleur oogt warm. Daarnaast is deze kleur gemakkelijk te combineren met diverse andere meubelen.

3. Onbehandeld

De derde kleur is het ‘onbehandeld’ steigerhout. Dit is de kleur die het steigerhout van natuur heeft. Dit heeft vaak een wat speelsere uitstraling aangezien het een natuurproduct is, dat maakt ieder meubel net weer anders.

4. Grey Wash

Kleur nummer vier is grey wash. Voor een strakke maar toch landelijke inrichting staat deze kleur prachtig. De kleur oogt erg zacht wat meer rust geeft in uw inrichting. Dit maakt het mogelijk uw interieur op te vrolijken met diverse leuke accessoires. Zo oogt uw interieur niet snel te onrustig maar kunt u een rustige plaats creëren met toch erg leuke accessoires.

5. Schelpen wit

Daarnaast hebben we het schelpen wit. Deze kleur is licht maar geeft toch een warm gevoel. De kleur is erg zacht. De kleur is gemakkelijk te combineren met andere meubelen. Hierdoor heeft u er dus jaren lang plezier van.

6. Antraciet

Antraciet staat erg mooi wanneer u een strak en modern interieur wilt. De kleur staat overal bij en zorgt voor strakke contouren. Dit geeft uw interieur een echte oppepper. En daarnaast is uw interieur met deze kleur gemakkelijk op te vrolijken met diverse spulletjes. Dit maakt deze kleur zo makkelijk en prachtig in menig interieur.

7. Zee groen

Zee groen een gedrufde kleur voor bij het interieur. Een keer is iets anders dan de standaard meubel kleuren.

8. Zand beige

Deze kleur zand beige steigerhout. Dit is de kleur die het steigerhout van natuur heeft, maar dan net iets donkerder. Dit geeft een wat speelsere uitstraling.

Goede kwaliteit bij Mega Sfeermakers

Wij hebben de diverse kleuren steigerhout op voorraad. De keuze is helemaal aan u voor welke prachtige kleur u gaat.