Steigerhout interieur inspiratie

Steigerhout interieur inspiratie

       .

 

De steigerhouten loungeset, picknick tafel, eettafel en hockers die kennen we wel. Maar van steigerhout is zoveel meer te maken. De echte doehetzelver handige Harry gaat een groot project niet uit de weg maar heb je nu twee linker handen dan zijn er gelukkig genoeg websites waar je inspiratie vandaan kunt halen voor redelijk eenvoudige steigerhouten meubelen of interieur dingen. Mega Sfeermakers struinde o.a. Pinterest af en wij zetten de vijf leukste en origineelste inspiratie ideeën voor je op een rijtje.

  • Heb je een kat of hond? Wij vinden deze drink/ voederbak erg handig. Je kunt m net zo groot maken als je zelf wilt. Waarom niet voor vier bakjes als je bv twee katten hebt. Voor grote honden zou ik iets stevigers maken.
  • Voederhuisjes voor vogels. Een paar plankjes zijn genoeg om de vogeltjes blij te maken dat ze rustig kunnen eten. Twee vliegen in een klap want het is natuurlijk ook gewoon leuk om naar vogels te kijken in je tuin.
  • Eenvoudiger kan bijna niet. Deze kapstok met karakter. Alle benodigdheden koop je kant en klaar en je kunt m natuurlijk zo groot maken als je zelf wilt. Uiteraard kunnen de planken ook horizontaal.
  • Stoere houder voor vier rollen maar je kunt het natuurlijk zo groot maken als je wilt. Wij vinden het origineel en erg makkelijk om te maken. Je kunt de open ruimte tussen de plankjes verschillende afmetingen geven of je moet altijd dezelfde rollen kopen.
  • Hoe makkelijk kan het zijn om met steigerhout iets te maken. Een plank en wat verf is genoeg voor dit stoere naambord. Zorg wel dat je plank groot genoeg is voor eventuele gezinsuitbreiding.

 

    

 

Je ziet, je hoeft geen twee rechterhanden te hebben of een garage met high tech apparaten om iets moois van steigerhout te maken. En de losse planken..die haal je natuurlijk bij Mega Sfeermakers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *