Trendy of gewoon steigerhout

Steigerhouten keuken

Trendy of gewoon steigerhout

Steigerhout, je kunt er niet meer omheen. Vroeger was het een wegwerpartikel maar sinds een aantal jaar staat het in bijna alle tuinen en huizen van Nederland. Loungesets, stoelen, tafels, bedden en trend van de laatste tijd..complete buitenkeukens.

Steigerhout is niet meer iets wat alleen verkrijgbaar is bij de bouwmarkten zoals Gamma, Karwei of Hornbach maar de handige doehetzelver met het juiste gereedschap maakt de meest mooie en comfortabele meubels. Ook dankzij een site als Pinterest doen mensen veel nieuwe ideeën op wat ze graag zouden willen hebben in hun tuin of gewoon in huis. Momenteel zijn bloembakken niet aan te slepen, ook omdat ze erg eenvoudig te maken zijn, elke handige Harry kan via Youtube wel een filmpje vinden hoe dit te maken.

Onbewerkte bank sfeermakers

Makkelijk en Goedkoop steigerhout

Het hout laat zich makkelijk bewerken en is relatief goedkoop verkrijgbaar. Door de robuuste en natuurlijke uitstraling past het in ieder interieur en een kleurtje geven is zo gedaan. Een badkamermeubel, slaapkamerkast, eettafel voor in de huiskamer of tuin, je hele interieur kun je maken. Trend is de complete buitenkeuken van steigerhout. Deze vergt wel enige voorbereiding, planning en het wiskundige meetwerk want meten is weten.

Ben je zelf niet zo handig dan zijn er ongetwijfeld handige klussers in je buurt die het voor je maken kan. De steigerhouten bedrijfjes schieten als paddestoelen uit de grond. Zeker in het voorjaar en de zomer is het topdrukte bij ze. De bouwmarkten zijn er ook ingesprongen maar daar zie je vaak niet de kwaliteit en het vakmanschap van de meubelmaker in terug.

Steigerhout op maat

Ook de prijs van verschillende bedrijven kan enorm variëren, wil je een passende loungeset voor je tuin dan is dat uiteraard te maken. Uiteraard kost dat meer werk en zal de prijs op de offerte vaak erg tegenvallen. Tegenwoordig bieden ook veel meubelmakers de keus of je het in bouwpakket wilt of compleet geleverd. Leuk om te doen en het scheelt in de portemonnee.

Steigerhout zal nog jaren in de mode blijven omdat de mogelijkheden oneindig zijn en de mensen steeds weer wat origineels bedenken om er mee te maken. Heb jij nu een idee en wil je dit laten uitwerken tot iets moois….LET US KNOW.

Gekleurd steigerhout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *